17 Ağustos 2011 Çarşamba

FLAŞ!... BU KAVGA KARAKOLDA BİTER!...







FLAŞ!... BU KAVGA KARAKOLDA BİTER!... HADİSE’NİN MENAJERİ HALUK ŞENTÜRK’ÜN “HODRİ MEYDANI”NA EROL KÖSE’DEN “JET” YANIT!.. İŞTE AYRINTILAR!..
 
 



Hadise-Erol Köse kavgası her geçen gün büyüyor!..

Hadise’nin menajeri Haluk Şentürk, “Benim bir tek vergi davamı çıkarsın, menajerliği bırakırım. Aksi takdirde o da prodüktörlüğü bıraksın” diye eleştirdiği Erol Köse’ye “ Hodri Meydan” demişti!..

Ve Erol Köse’den Haluk Şentürk’e sert yanıt geldi: “ Bugün twitter’da yazdım. Biz de her şey belgeli. Google girince Haluk Şentürk’ün vergi kaçakçılığı-Demet-Gülşen yazılınca Haluk Şentürk’ün TC Ağır Ceza Mahkemesi’nde vergi kaçakçılığından 12 yıl hapisle yargılandığı daha önce de bu yüzden Gülşen’e 350 bin TL, Demet Akalın’a 700 bin TL vergi cezası kesildiği bu nedenle Demet’in Haluk Şentürk’ü kovduğu aşikardır. Ve en önemlisi  İstanbul Defterdarlığı Haluk Şentürk’ü ‘sakıncalı kaçakçı’ anlamına gelen kırmızı koda almıştır. Ve tüm muhasebecilere genelgeler bildirilmiştir. Haluk Şentürk’ün, ayrıca hileli iflastan arandığı konuşulmaktadır. Şentürk önce ‘Hadise çifte vatandaştır, vergisini Belçika’ya veriyor demiştir. Ancak tepkiler üzerine bunlar yalan bizim vergi kaydımız var demiştir.  Oysa araştırıldığında bu hesabın sadece arada göstermelik bir makbuz kesmekte kullanıldığı bu sebepten de 6 ayda ‘Altı buçuk trilyon’ kazanan  Hadise’nin hiçbir Türk vergi sıralamasında neden yar almadığı çünkü tüm vergiyi Belçika’ya ödediği bilinmektedir. İşte bu nedenle ne Hadise ne de menajeri basın toplantısı yapmaktan kaçınmıştır. Zira sorulduğunda sunabilecekleri bir vergi ödemeleri yoktur.”

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa