23 Nisan 2012 Pazartesi

Fast Lane

 


"Fast Lane", Royce da 5'9" ve Eminem'in oluşturdukları hip hop ikilisi Bad Meets Evil'in ilk EP'si Hell: The Sequel'dan çıkan ilk teklisidir. Bu parça, 2000'lerde ara veren grubun 1999'daki maksi single'ı "Nuttin' to Do"dan sonraki ve büyük bir şirketten çıkan ilk single'dır. Şarkı, 3 Mayıs 2011'de Shady Records'dan piyasaya çıktı. Şarkının prodüktörlüğünü Eminem'in yanı sıra Supa Dups ve Jason "JG" Gilbert üstlendi.

Şarkı için Mayıs ayı ortasında bir video klip çekildi. Syndrome oluşumundan James Larese yönetmenliğinde çekilen video klibin bir bölümü önce 27 Mayıs 2011'de Eminem'in YouTube kanalında yayınlandı. Kısmî olarak animasyonlardan oluşan klip, 8 Haziran 2011'de Bad Meets Evil'in resmî sitesinde yayınlandı. Mr. Porter ve Slaughterhouse grubu da klipte yer aldı.

Şarkı, EP'nin geri kalanına nazaran oldukça olumlu karşılandı ve Hell: The Sequel'in öne çıkan noktalarından biri olduğu vurgulandı.[1] Eminem'in önceki albümü Recovery'ye göre bu kez tarzını değiştirmesi eleştirmenlerin şarkıyı beğenmelerinde etkili oldu. Rolling Stone dergisi şarkıyı "1999 tarzı" olarak değerlendirdi.[2] Bad Meets Evil şarkıyı 2011 Bonnaroo Müzik Festivali'nde Mr. Porter eşliğinde seslendirdi.

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa