7 Haziran 2012 Perşembe

Compiere

Web’in olduğu her yerde...

Compiere ERP, hem masaüstü uygulaması hem de web tabanlı çalışabilecek şekilde tasarlanmış; bu yolla kullanıcıları tarafından esnek bir biçimde genişletilip, uyarlanmasına olanak sağlanmıştır.

Hızlı Implementasyon…

Compiere ERP, önyüzleri kullanıcılara; aktif veri sözlüğü olarak adlandırdığımız bir yöntemle sunar. Bu yöntem; uygulamanın kullanıcı ile olan tüm etkileşiminin, tutarlı bir şekilde, çalışma zamanında oluşturulmasını; böylelikle, işlemlerin esnek ve kolay uyarlanabilir bir yapıda yürütülmesini sağlar.. .

“Çoklu işlem” desteği...

Compiere ERP, Günümüz ekonomisinin en önemli gereklerinden biri olan; birden çok dil, para birimi ve muhasebe sistemini tam olarak destekler.

Firmanızla birlikte büyüyen, gelişen yapı...

Compiere ERP, isletmeniz ile birlikte büyür gelişir… Geleneksel ERP/CRM sistemleri genellikle muhasebeyi merkez alan, eksik bilgi ile fikir yürüten, bu yüzden pahalı ve etkisiz sistemlerdir. Compiere ERP bu olgu göz önünde bulundurularak; iş ve işletme geliştikçe ve yayıldıkça değişebilecek şekilde tasarlanmıştır. Kullanıcı her zaman –aktif çalışma zamanında bile- yeni bilgiler doğrultusunda veri yapısını değiştirebilir.

Ulaşılabilir, zengin ara yüzler...

Compiere Erp, ayni verileri birden fazla görünümle sunabilir. Compiere ERP'nin bu özelliği, maksimum esnekliği sağlayarak bilgi entegrasyonunu kolaylaştırır.

Compiere, küçük ve orta ölçekli işletmeler (KOBİ) için dağıtım ve servis alanında kullanılmak üzere hazırlanmış, veritabanı sunucusuna bağımlılığı yüzünden, özgür veritabanı sunucularıyla birlikte kullanılamıyordu. Dolayısıyla Compiere'i kullanabilmek icin Oracle veritabanı sunucusu satın almak, özgür olmayan bir yazılıma bağımlı kalmak gerekiyordu. Compiere'i bu bağımlılıktan kurtarmak için birçok girişimde bulunulmuştu ama netice alınamamıştı. Ferdi çabaları bir yana bırakırsak, öncelikle Compiere'in PostgreSQL ile çalışabilmesi için bir calışma başlatılmıştı ama PostgreSQL'in bazı açılardan ihtiyaçları karşılamaması sebebiyle bu iş yarım kalmıştı. Ve sonunda veritabanında çalışan bütün kodların, uygulama sunucuya (JBoss'a) taşınması kararı alındı. Oldukça uzun süren geliştirme dönemi, nihayet sonuçlandı. Artık Compiere'in herhangi bir veritabanına bağımlılığı kalmadı. İlk düzenlemeler Sybase için yapıldı ve şu an Compiere, Sybase ile kullanılabiliyor. MySQL, MaxDB, PostgreSQL, Firebird ve benzeri özgür veritabanı sunucuları artık Compiere ile birlikte kullanılabilecek. Özgür yazılım dünyası için hayırlı olsun. CRM/ERP alanında, özgür yazılım için oldukça önemli bir adım...açık kaynaklı bir ERP ve CRM yazılımıdır.

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa