29 Haziran 2012 Cuma

En Popüler Blogger Temalari - 2013

2012 yılına gireli 4 ay oldu ama bu temaları eskilerini oldukça geride bırakacak temalar toplam 12 tane tema  hepsi ücretsiz ve hepsi bir birinden güzel ve göz alıcı. 
Onları sizlerle paylaşmak istedim..


Media Online Blogger Şablonu
Media online blogger teması, wordpress temalarını andıran işlevsel bir temadır.Seo uyumlu olup, manşet alanı ile dikkatları üzerine çeken bir şablon.

MoneyZine Blogger Şablonunu 

MoneyZine blogger teması iş, forex ve sigorta üzerine kurulu bloglar için ideal bir şablon.Tema 3 kolonlu olup anasayfada içeriğin özet kısmını görüntüleyebilir devam sekmesiyle ziyaretçilerinizi konunun tamamıyla buluşturabilirsiniz.

Game Mag Blogger Şablonu 

Game mag blogger teması, oyunlar üzerine kurulu bloglar için birebir.Tema 2 sütunlu olup, açılır menü gibi ince detaylara da yer verilmiş.

Design Office Blogger Şablonu

Design office blogger teması ile blogunuz içerisinde bir ev havası yaratabilirsiniz.Değişik ve samimi bir tema arıyorsanız daha fazla düşünmenize gerek yok kafanızdaki tema bu olduğundan eminim.Ya da emlak ve ev dekarasyonu üzerine bir siteniz varsa başka yerde böylesini bulamazsınız...

Color Music Blogger Şablonu

Color music blogger temasının müzik ve dallarında bir siteniz varsa kullanabilirsiniz.Tema 2 sütunlu olup hazır widgetler sosyal medya iconları ve arama kutusu gibi detaylara yer veriyor.

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa