17 Temmuz 2012 Salı

WordPress Lincut Eklentisi LinCut nedir?

Lincutun alternatifi olan adf.ly için yapılmış bir eklentiyi düzenleyerek ve Türkçeleştirerek oluşturmuş bulunmaktayım :). Bilmeyenler için; lincut linklerinizi kısaltarak para kazanmanızı sağlayan bir sistem.
Uploadersanız neden indirme linklerinize lincut ekleyip kazancınıza kazanç katmıyorsunuz? Dosyalarınızı iyi forumlarda paylaşıp iyi iş yapıyorsanız bin indirmeyi bir kaç gün içinde yakalarsınız. Bi mp3 paylaştığınızı düşünelim o mp3 için bin indirme karşılığında en fazla 2 yada 5 dolar arasında değişen paralar alırsınız. Fakat lincut ile o linki kısaltıp paylaştığınızda maksimum kazancınızı 6-7 dolara kadar yükseltmeniz içten bile değil . Yada ne biliyim, insanların çok aradığı bi siteye yada bi bilgi linkinede sahipseniz lincut ile kısaltarak mükemmel paralar kazanabilirsiniz. Bu sizin yaratıcılığınıza kalmış bir şey oluyor.
Bi deniyim nasıl bir şeymiş derseniz buradan kayıt olabilirsiniz.

En Az : Türkiye 1.000 Gösterim 1,65 $

Yüksek gösterim oranlarıyla her zaman dikkat çeken LinCut her zaman dahada yüksek oranlarla yayıncı ağımızda ki üyelerimizi mutlu etmeye devam ediyor.
LinCut
*Anlık analiz ile
*Doğru kazanç ile
*Doğru ve tatmin edici oranlar ile
*Hızlı ödeme ve sıfır kesinti ile
n yanında.
Kısalttığınız linklere tıkladığında 5 saniye sayar ve reklamı geç deriz. Ref yaptığınızda her üyeden %5 komisyon alırsınız%5 ödemeyi size yapar
min ödeme 7 $ ve cuma günleri ödeme yapar
Siz limitsiz veya limitli gösterime giren reklamın linkleriniz ile göstermeye başladığınızda gösterim başına kazanç elde edersiniz.En düşük 1 gösterim türkiye için : 0.00075 $’ dır. en yüksek ise 1.18000 $ ‘dırBiraz konuyla alakasız gitti ama gelelim konuya :).WordPress Lincut Eklentisi wordpress sitenizdeki, ister tüm linklerinizi ister sadece sitenizden çıkış yapan linklerinizi lincut ile otomatik kısaltan bir eklentidir.
Kullanıcılarınızın memnuniyeti açısından sadece çıkış linklerine eklemenizi öneririm.

77281989 Wordpress Lincut  Eklentisi

WordPress Lincut Eklentisi İndir


Kurulum:

  1. Eklentiler-> Yeni Ekle -> Yükle
  2. Upload lincut.zip
  3. Ayarlar -> Eklentiyi aktifleştirin
  4. Ayarlardan -> Lincut Ayarları , Aktifleştirin ve Lincut id’nizi girin.

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa