18 Aralık 2012 Salı

rüyada Altın Kırıkları görmek

rüyada Altın Kırıkları görmek Rüyada Altın ve Gümüş kırıkları görmek,faydalı ilme,sadık dosta,geçimli eşe ve hayırlı çocuğa işarettir. Rüyada altın ve gümüş kırıkları görmek, faydalı ilme, sadık dosta, uygun zevceye ve hayırlı çocuğa delalet eder. Rüyasında bir miktar altın bulup bunları iyi bir yere gizlediğ ini görmek, sır saklamak ile tabir olunur. Rüyada bir ölünün kendisine altın para verdiğini görmek, zulümden kurtulmaya işarettir.

rüyada Açık Yer görmek

rüyada Açık Yer görmek Rüyada açık kapı görmek,baht açıklığına;iş arayanların açık kapı görmesi,aradığı işi bulmasına ve maksadın gerçekleşmesine;açık pencere gönül huzuruna işarettir.

8 Aralık 2012 Cumartesi

Rüyada Ambulans Görmek

Rüyada Ambulans Görmek rüyada Ambulans görmek Rüyada Ambulans görmek sıkıntı veya hastalıktan kurtulmaya;ambulans sesi duymak ise yaygaracı birine delalet eder.

Rüyada Amir Görmek

Rüyada Amir Görmek rüyada Amir görmek Bir kimsenin Rüyada Amiri ile karşılaşması ve onun emirlerini dinlediğini görmesi,bir zattan iltifat görmeye;rüyayı gören kişi kendini Amir olarak görürse bu da dilek ve arzularının yerine geleceğine işaret eder.

5 Aralık 2012 Çarşamba

Rüyada And Içmek Görmek

Rüyada And Içmek Görmek rüyada And Içmek görmek Rüyada yemin ettiğini görmek,vefasız dostlar yüzünden üzücü hadiselere işarettir.

Rüyada Arafat Görmek

Rüyada Arafat Görmek rüyada Arafat görmek Rüyada Arafat'ta vakfeye durduğunu görmek,yüce mertebeler kazanmaya ve duaların kabulüne işarettir.

Rüyada Arı Kovanı Görmek

Rüyada Arı Kovanı Görmek rüyada Arı Kovanı görmek Rüyada Arı kovanı görmek eşe işarettir. Kovandaki arılar kadının nesli,bal ise kadının malıdır. Rüyada arı kovanı görmek, zevceye delalettir. Kovandaki arılar kadının nesli, Bal ise kadının malıdır. Bazı kere de arı kovanı kaleye işarettir. Yine arı kovanı görmek, üzüntü ve kederden halas olmaya, ibadet ve çalışmak hususunda boş vakte delalet eder.

Rüyada Arzu Görmek

Rüyada Arzu Görmek rüyada Arzu görmek Bir kimsenin Rüyada arzularına eriştiğini görmesi veya arzularının yerine getirilmesini istemesi, bütün emellerinin, beklentilerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Diyadinnet.Com » Rüya Tabirleri » Rüyada Ashab-ı Kiram Görmek Rüyada Ashab-ı Kiram Görmek rüyada Ashab-ı Kiram görmek Sahabeleri topluca bir yerde görmek salih kimselerden olmaya, dünyada mütevazi yaşamaya, sahabelerden birini görmek iyi geçinmeye işaret eder. Rüyada sahabilerden birini güzel hallerde görmek, onlar hakkındaki güzel itikada ve sünnetlerine tabi olmaya işarettir. Rüyada onları görmek, muhabbete, kardeşliğe, yardım ve hayırhahlığa, düşmanlık ve kıskançlıktan kurtulmaya, kalplerdeki düşmanlıkların gitmesine, sevgilerin kalpleri doldur masına delalet eder. Bir kimsenin rüyada sahabilerin kendisine teveccüh ettiğ ini görmesi, cami, mescid, medrese gibi hayırlı binalar yaptırmaya; neseb ve kabilesinin temizliğine delalet eder. O güzide sahabîleri görmek, zenginliğ e de işarettir. Çünkü onlar birçok fetihlerde bulunup ganimetler elde ettiler. En güzel ganimet ise takvadır. Yine sahabileri görmek, tevbeye ve Allahu Te ala'dan gayrı her şeyden alakayı kesmeye, onların yolunda hayır ve berekete delalet eder. Mesela rüyada Hazret-i Ömer'i görmek; uzun ömre, fazilete, her yerde hakkı söylemeğe, hayır ve hasenata, batıldan uzaklaşıp Hakk'a vasıl olmaya delalet eder. Keza Hazret-i Osman'ı görmek, zühd, takva, haya ve edebe, hayır ve fazilete işarettir. Hazret-i Osman (r.a.)'ın kendisine gülerek baktığını ve iltifat ettiğini görmek, dünya ve ahiret saadetine delalet eder. Rüyada sahabilerin başı ve Allah Resûlü'nün mağara arkadaşı Hazret-i Ebû Bekir (r.a.)'i yüzü güler ve ferah bir halde görmek; dünya ve ahiretin saadet ve huzuruna işarettir. İbn-i Şîrîn demiştir ki: - Hazret-i Ebû Bekir'i yüzü güler ve ferah ve sürurda görmek, ferah ve sürura, nimet ve refaha, hastalıktan şifaya, ilim ve marifete delalet eder. Cafer-i Sadık hazretleri demiştir ki: - Rüyada Hazret-i Hasan ve Hüseyin'i görmek, bazı büyük zatlara intisab ederek onlardan hayır ve nimete, ilim ve hikmete ermeye delalet eder. Onlardan birinin kendisine bir şey verdiğini veya lütuf ve iltifat ile söz söylediğini görmek, çok mal ve nimete, refah ve rahata, fukaraya lütuf ve ihsana delalet eder.u Çünkü onlar lütuf ve ihsanda herkesten ileriydiler. Rüyada Nebiler Nebisi'nin nazenin kızı ve Cennet kadınlarının efendisi Hazret-i Fatıma (r.anha)'yı görmek, her türlü hayır ve berekete, fazilete, yüce ve güzel ahlaka, bütün işlerde muvaffakiyete delalet eder. Yine onu mesrur ve güleç görmek, ferah ve sürura, saadet ve selamete işarettir. Mahzun ve mukadder görmek hüzün ve keder ile tabir edilir. Resûl-i Ekrem efendimizin pak zevcelerinden herhangi bir ini görmek, hayır ve hasenata, iffet ve ismete, haram ve batıldan uzak kalmağa, Aile saadetine ve bereketli rızka delalet eder.

Rüyada Ashab-ı Kiram Görmek

Rüyada Ashab-ı Kiram Görmek rüyada Ashab-ı Kiram görmek Sahabeleri topluca bir yerde görmek salih kimselerden olmaya, dünyada mütevazi yaşamaya, sahabelerden birini görmek iyi geçinmeye işaret eder. Rüyada sahabilerden birini güzel hallerde görmek, onlar hakkındaki güzel itikada ve sünnetlerine tabi olmaya işarettir. Rüyada onları görmek, muhabbete, kardeşliğe, yardım ve hayırhahlığa, düşmanlık ve kıskançlıktan kurtulmaya, kalplerdeki düşmanlıkların gitmesine, sevgilerin kalpleri doldur masına delalet eder. Bir kimsenin rüyada sahabilerin kendisine teveccüh ettiğ ini görmesi, cami, mescid, medrese gibi hayırlı binalar yaptırmaya; neseb ve kabilesinin temizliğine delalet eder. O güzide sahabîleri görmek, zenginliğ e de işarettir. Çünkü onlar birçok fetihlerde bulunup ganimetler elde ettiler. En güzel ganimet ise takvadır. Yine sahabileri görmek, tevbeye ve Allahu Te ala'dan gayrı her şeyden alakayı kesmeye, onların yolunda hayır ve berekete delalet eder. Mesela rüyada Hazret-i Ömer'i görmek; uzun ömre, fazilete, her yerde hakkı söylemeğe, hayır ve hasenata, batıldan uzaklaşıp Hakk'a vasıl olmaya delalet eder. Keza Hazret-i Osman'ı görmek, zühd, takva, haya ve edebe, hayır ve fazilete işarettir. Hazret-i Osman (r.a.)'ın kendisine gülerek baktığını ve iltifat ettiğini görmek, dünya ve ahiret saadetine delalet eder. Rüyada sahabilerin başı ve Allah Resûlü'nün mağara arkadaşı Hazret-i Ebû Bekir (r.a.)'i yüzü güler ve ferah bir halde görmek; dünya ve ahiretin saadet ve huzuruna işarettir. İbn-i Şîrîn demiştir ki: - Hazret-i Ebû Bekir'i yüzü güler ve ferah ve sürurda görmek, ferah ve sürura, nimet ve refaha, hastalıktan şifaya, ilim ve marifete delalet eder. Cafer-i Sadık hazretleri demiştir ki: - Rüyada Hazret-i Hasan ve Hüseyin'i görmek, bazı büyük zatlara intisab ederek onlardan hayır ve nimete, ilim ve hikmete ermeye delalet eder. Onlardan birinin kendisine bir şey verdiğini veya lütuf ve iltifat ile söz söylediğini görmek, çok mal ve nimete, refah ve rahata, fukaraya lütuf ve ihsana delalet eder.u Çünkü onlar lütuf ve ihsanda herkesten ileriydiler. Rüyada Nebiler Nebisi'nin nazenin kızı ve Cennet kadınlarının efendisi Hazret-i Fatıma (r.anha)'yı görmek, her türlü hayır ve berekete, fazilete, yüce ve güzel ahlaka, bütün işlerde muvaffakiyete delalet eder. Yine onu mesrur ve güleç görmek, ferah ve sürura, saadet ve selamete işarettir. Mahzun ve mukadder görmek hüzün ve keder ile tabir edilir. Resûl-i Ekrem efendimizin pak zevcelerinden herhangi bir ini görmek, hayır ve hasenata, iffet ve ismete, haram ve batıldan uzak kalmağa, Aile saadetine ve bereketli rızka delalet eder.

Rüyada Asma Görmek

Rüyada Asma Görmek rüyada Asma görmek Rüyada Asma görmek,hoşsohbet,varlıklı bir adama,mevsiminde üzüm bağı ve orada asmalar görmek mutluluğa;bekar insanın asma görmesi evlenmesine işarettir.

Rüyada Para Görmek

Rüyada Para Görmek rüyada Para görmek PARA Rüyada para almak :vermek veya tomarla para görmek, iyi şans ve zenginliğe yorumlanır. Para bulmak, şansının iyi olacağına ve zengin olunacağına işarettir. Para kaybetmek, kısa sürecek sıkıntı ve üzüntüye yorulur. Para saymaksa, beklemediği kadar başarılı olacak bir işe yorumlanır. Gümüş para güzel haber, mutluluk demektir. Bakır para güzel, uğurlu bir iştir. Altın para kıskançlık, dedikodu ve sıkıcı söz olarak yorumlanır.

Rüyada Aşçı Görmek

Rüyada Aşçı Görmek rüyada Aşçı görmek İyi bir işe ve rızkın bolluğuna işarettir.Bir başka tabire göre de bir başkasının aklına uyarak yapacağınız işte zarar edeceğinize işarettir.Aşçıyı yemek pişirirken görmek;evlenmek isteyenler için kısmete işarettir. Hastalar içinse kötü anlama gelir. Rüyada aşçı görmek haris bir adama delalet eder. İbn-i Şîrîn hazretleri demiştir ki: - Güzel kokulu, temiz ve leziz bir şey pişirdiğini görmek, hayır ve nimete işarettir. Bunun aksini görmek, şer ve kibir ile tabir olunur. Cafer-i Sadık (r.a.) demiştir ki: Rüyada aşçı görmek, asılsız ve faidesiz kelamdır. Bazı kere de aşçı görmek, zengin ve fukara için sürür ve izdivaca delalet eder. Hasta birinin rüyada aşçı görmesi, hastalığının şiddetleneceğine işarettir. Çarşı aşçısını görmek, faydalı bir işle meşgul olmaya delalet eder... Rüyada şekerciyi görmek, ilim, hikmet ve rızka; çivit otunu pişireni görmek, gam, keder ve gussaya; zift ve kara sakız kaynatanı görmek, elbiselere ve deniz seferine çıkmaya delalet eder.

Rüyada Haşhaş Görmek

Rüyada Haşhaş Görmek rüyada Haşhaş görmek Haşhaş, mübarek mal ve hayırlı menfaatle yorumlanır. Hashasta çıkan afyonu görmek ise büyük sıkıntıdır. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen haşhaş, kolaylıkla elde edilen maldır. Haşhaşı yediğini gören kimseye kolaylıkla elde edilecek malı saglar.

Rüyada Haset Etmek Görmek

Rüyada Haset Etmek Görmek rüyada Haset Etmek görmek Rüyasında birisine haset ettiğini gören kimse, arka arkaya olaylarla karşılaşacak ve bunların sonunda olgunlaşacak demektir.

Rüyada Ekmek Görmek

Rüyada Ekmek Görmek rüyada Ekmek görmek Rüyada Ekmek görmek iyidir. Eğer ekmegi bir canlıya veriyorsanız, yakın bir zamanda biryakınız ölecek demektir; Eğer bir ölüye veriyorsanız, merak etmeyin daha çok yaşarsınız...

Rüyada Evin Pis Olması Görmek

Rüyada Evin Pis Olması Görmek rüyada Evin Pis Olması görmek hayatınızdan bazı düşmanları temizleyeceğinize işarettir bunlar kolayca temizlenmez Rüyada evin pis olduğunu görmek iyiye yorumlanır

Rüyada Üzüm Görmek

Rüyada Üzüm Görmek rüyada Üzüm görmek Ben Rüyamda arkadaşım bizim için çekirdeksiz üzümleri hepsini ayıklayıp bir buz dolu kovanın içinde bize getiriyor sonra ben yemeye başlıyorum ve bir arakadaşım da ikram ediyorum. Sonra buz dolu kova o kadar buz varki üzümler çok tatlı ve güzel ve bir ara kafamı buz kovasına sokuyorum serinlemek için sonra üzüm yemeğe devam ediyoruz. Yorum: Rüyada görülen üzüm, güzel bir rızıktır. Üzüm devam eden toplu ve geniş bir rızıktır. Mevsiminde üzüm görmek dünyada meydana gelen ucuzluğa ve bol maişete delalet eder. Mevsiminin dışında üzüm görmek, rüya sahibinin vaktinden önce erişeceği hayırdır. bazen de bu, vaktinden önce elde edeceği haram bir şeydir. Rüyada yerden bir salkım üzüm kaldırıldığını gören kimse, bir kadın tarafından toplu bir mala nail olur. Rüyada görülen üzüm salkımları bir dirheme delalet eder. Siyah üzüm devam etmeyen bir rızıktır. Bazı tabirciler mevsiminde siyah üzüm , üzüntü ve keder, mevsimi dışında ise hastalıktır, dediler. Eğer üzüm askıda olursa, şiddetli korkuya delalet eder.

Rüyada Deprem Görmek

Rüyada Deprem Görmek rüyada Deprem görmek sarsıntı oluyor ve ben koşmaya başlıyorum gökten tuğla taş benzeri cisimler çok hızlı bi şekilde düşüyor,kafama gelecekler ve öleceğim diye çok korkuyorum.koşarak inşaatı bitmiş yüksek bir binanın en üst katına çıkıyoruz yanımda kızım ablam ve birkaç kişi daha var bunlarda 2 si sanki yabancı erkek 1 akraba.ablamın ve benim eşyalarımda en üst katta ama orası yabancı bir ev ama ablamla benim kıyafetlerimiz kremlerimiz var. bu arada gökten taşlar düşmeye ve sarsıntı olmaya devam ediyor ordan biri hareket etmeyin diye bağırıyor ve sedir gibi bir şey var yatmaya hazılanıyoruz kızımda yanımda bende yatıcam ama sedirde yatan sanırım akraba ben oraya yatmaktan korkuyorum kızıma dokunursa diye yatıyoruz mecburen ama ben kızma sıkı sıkı sarılıyorum sanki sedirde yatan akraba olduğunu düşündüğüm kişi kızama sarkıntılık yapacakmış gibi düşünüp korkuyorum.bu arada gökten kocaman bir taş binaya çarpıyor ve ben bu bina dayanırmı acaba ne olacaz diye korku içinde uyumaya çalışyıroum.lütfen yorularmısın.şimdiden çok teşekkür ederim.saygılarımla...

Rüyada Diş Kopması Görmek

Rüyada Diş Kopması Görmek rüyada Diş Kopması görmek Rüyada eğer üst diş kopmuşsa sağlığa alt diş kopmmuşsa amca veya babanın hastalanıp ölmesine delalettir

Rüyada Rüyada Bebek Emzirmek Görmek

Rüyada Rüyada Bebek Emzirmek Görmek rüyada Rüyada Bebek Emzirmek görmek Rüyada bebek emzirmek, bir kadının kendi evladını emzirdiğini görmesi, evladının büyük mertebeye ve makama işarettir. Bir kadının rüyada birisini emzirdiğini görmesi, dünya kapılarının ve sebeplerinin üzerlerine kapanmasına, yahut onların hapsine işarettir. Bu sütü emen kimse ister çocuk, ister büyük; erkek veya kadın olsun yine tabir bu şekildedir. Bir kimse rüyada sütten kesilmiş bir çocuğu emzirdiğini görse, o kimse hapsolunur yahut hasta olur. Yahut üzerine kapı kapanır. Eğer rüyayı gören hamile bir kadınsa hamileliğinden kurtulur. Bir kimse rüyada bir çocuğu emzirse yahut çocuktan emse o kimseye şiddet ve meşakkat erişir. Sonra Allah u Teala Hazretleri onu meşakkat ve şiddetten kurtarır. Bir çocuktan süt emdiğini veya bir çocuğa süt verdiğini gören erkek, hapse girer.

Rüyada Kan Görmek Görmek

Rüyada Kan Görmek Görmek rüyada Kan Görmek görmek RÜYANIN BOZULDUĞUNA İŞARETTİR.

Rüyada Yeşil Dağ Görmek

Rüyada Yeşil Dağ Görmek rüyada Yeşil Dağ görmek Rüyada yeşil dağ görmek yüceleceğine işarettr fakat yeşil dağın üzerinden düşüyorsan kötü birşeyler olacağını işaret eder...

Rüyada Telefonda Konuşmak Görmek

Rüyada Telefonda Konuşmak Görmek rüyada Telefonda Konuşmak görmek Sevdigimin adamla Telefonda konuşuyorum her yatmamda onu görüyorum.. Rüyada telefonla konuştuğunu görmek, uzaktan beklediği bir haberi alacağına delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada telefon görmek veya telefon ile konuşmak, haber almaya ve borçlanmaya isarettir. Rüyada telefon görmek; çok güzel bir habere, miras veya yüksek bir makama erismeye işarettir

Rüyada Erkek Bebek Görmek

Rüyada Erkek Bebek Görmek rüyada Erkek Bebek görmek Rüyada erkek bebek görmek iyi bir haber almaya işarettir.güzel yüzlü bebek ise işlerinizin yolunda gitmesine kötü ve pis bebek görmek tam tersine işlerinizin kötüye gideceğine işarettir...

Rüyada Kuruyemişci dükkanı açmak Görmek

Rüyada Kuruyemişci dükkanı açmak Görmek rüyada Kuruyemişci dükkanı açmak görmek Rüyamdakuru yemiş dükyanı açıyorum yanımda başkabirdükyan daha var oda kuruyemiş satıyor fakat müşteriler benden malzemealıp parasını öbür dükyana veriyorlar ben şaşırıyorum Allah allah hü dememk lazım diyorum Kuryemişçi güvenilir, insanların durumlarını bilen kimseye delalet eder.

Rüyada Kedi Görmek

Rüyada Kedi Görmek rüyada Kedi görmek Rüyada kedi görmek ugursuzlugun isaretidir. eger ruyada kediyi kovalıyorsanız bu iyi anlam tasır. disi kedi kötu bir kadını belirtir. erkek kedi birisini ısırırsa veya tırmalarsa, o kisi hastalanır uzun sure hasta yatar. kendisinin kedi sekline dönustugunu görmek, kötu islerden geçimini saglamak demektir

Rüyada Bacak Kısıkmışsa Görmek

Rüyada Bacak Kısıkmışsa Görmek rüyada Bacak Kısıkmışsa görmek eğer tahta arasında kısıkmışsa kişinin sıkıştığını gösterir.demir arsında kıkmışsa kişinin öleceğine alamettir bacak kanıyorsa Rüya boş demektir

Rüyada ölülerin Dirilmesi Görmek

Rüyada ölülerin Dirilmesi Görmek rüyada ölülerin Dirilmesi görmek ölülerin dirilmesi goren kısının huzura kavusacağına ve butun sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada Yumurta Görmek

Rüyada Yumurta Görmek rüyada Yumurta görmek Rüyada yumurta görmek mutluluğa ve zenginliğe işaret eder.baze de evliliğin işaretidir.

Rüyada Hediye Almak Görmek

Rüyada Hediye Almak Görmek rüyada Hediye Almak görmek ruyada hediye gormek ruyada hediye gormek islamımız dinimizde de hediyeleşmek sunnetir bu yuzden hediye aldıgını gormek hem iş hemde ask hayatında mutlu ve basarılı olmak delalettir

Rüyada Kuran Yazısı Görmek

Rüya Tabirleri Rüyada Kuran Yazısı Görmek rüyada Kuran Yazısı görmek içinizdeki tüm sıkıntıların kaybolacağına ve huzur içinde yaşayacağınıza işarettir. bu Rüya iyi anlam getirmektedir

Rüyada Türban Görmek

Rüyada Türban Görmek rüyada Türban görmek Rüyada kapalılık hayır demek bir yerden haber almak demektir. esli dostlarla karşılaşmak demektir.. Rüyada herhangi bir tülbent, şeref ve itibara yorumlanır.

Rüyada Balık Suyu içmek Görmek

Rüyada Balık Suyu içmek Görmek rüyada Balık Suyu içmek görmek tatlı Suyu içmek kısmetinizin açılmasına acı Su içmek ise kötü haber almanıza veya hastalanmanıza işaret eder.

Rüyada Dua Görmek

Rüyada Dua Görmek rüyada Dua görmek Rüyada dua etmek dua edenin duasının kabul olmasına, hidayet, rızık ve büyük zatlar yanında övülmeye işarettir.

Fransada Araba Koltuklarında Servet Çıktı

Bugün bir haber sitesinde haberleri okurken bu habere gözüm takıldı haberde Koltuk kumaşlarının içine yerleştirilen paralar trafik kontrolü sırasında polis tarafından fark edilmiş. Şunu merak ediyorum günde yüzlerce araç kontrol eden trafik polisleri ve polisler hiç arabanın koltuklarına baktıklarını görmedim veya banamı denk gelmedi gelip ehliyet ve ruhsatı isterler fakat koltuklara felan bakmazlar ama sanıyorum :) fransız polislerinde özel içgüdü var o sebeple bunu farkedebiliyorlar haberin ayrıntıları ise şu şekilde . Portekiz'de yaşayan Çinli bir çift Avusturya'ya gitmek üzere arabayla yola çıktı. Fransa'nın Strasbourg kentinde polis tarafından durdurulan çiftin otomobilinde 1,8 milyon Euro (4,14 milyon TL) para bulundu. Konuyla ilgili açıklama yapan gümrük yetkilisi Marc Steiner çiftin Paris'e uçakla geldikten sonra araba kiralayarak yola devam ettiğini söyledi. Steiner, çiftin hala gözaltında tutulduğunu belirtti. Ne diyelim umarım o para helal paradır ve sorunsuz bir şekilde paralarına kavuşurlar serbest kalırlar .

Etiketler:

Android 5.0 Key Lime Pie

Bana Göre akıllı telefonların işletim sistemleri içinde 1. sırada olan Android günden güne kendini geliştirirken yeni güncellemeleri ile karşımıza daha farklı bir şekilde çıkıyor henüz Android 4 Serisine bile yeni ısınmaya başlamışken çok yakında Android 5 Key Lime Pie ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor bakalım her yeni sürümde değişik özelliklerle gönülleri feteden android 5 serisi ile bizlere neyi sunacak . Mobil platformda akıllı telefonlar ve tabletlerde en çok kullanılan işletim sistemlerinden bir tanesi olan Android . Ülkemizde ve dünyada akıllı telefonlarda en çok kullanılan işletim sistemi olan Android Tabletlerde ise de Apple‘ın iOS işletim sisteminin hemen ardında 2. sırada yer almakta . Key Lime Pie ismi olarak adlandırılacağı haberleri yer alırken, Android 5.0 için Key Lime Pie isminin kullanılacağı ile ilgili olarak doğrulama bir Google çalışanından geldi. Google‘da çalışan Manu Cornet Android‘in bir sonra ki sürümünün isminin Key Lime Pie olacağını onayladı. Henüz yeni Android versiyonu ile ilgili olarak resmi bir açıklama ise gelmedi. Büyük ihtimalle Google yeni Android sürümünü 2013 Mayıs ayında düzenlenecek olan Google I/O Konferansı’nda duyuracak. Tahminlerimize görede 2013 yılı 3. çeyrekte ise kullanmaya başlanabilir diye düşünüyoruz .

Etiketler: , ,

Facebook Whatsapp'a Talip

Geçtiğimiz Nisan Ayında 1 Milyar Dolar ödeyerek popüler uygulama olan Instagram'ı satın alan facebook şimdide internet üzerinden cep telefonları ile ücretsiz görüşmeyi ve mesajlaşmayı sağlayan Whatsapp'a göz dikti. Son zamanlarda google'nin yanı sıra Facebook'ta oldukça güzel yatırımlar yaparak sağlam projeleri satın alıyor. Bir haber sitesinde yayınlanan haberi sizlerle paylaşmak istiyoruz ; Haberde bir milyar kullanıcı sayısına ulaşan Facebook'un ikinci milyara ulaşma hedefiyle günlük mesaj trafiği 10 milyar adede ulaşan Whatsapp'i satın almak istediği belirtildi. Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg yakın zamanda verdiği bir röportajda "Önümüzdeki dönemde en büyük pazar mobil uygulamalar olacak. Dünyada 5 milyar cep telefonu var" diyerek bu alanda gelişmenin önemini vurgulamıştı. Eğer sözkonusu satın alma gerçekleşirse 0.99 dolara satılan ve içinde reklam barındırmayan Whatsapp'in fiyatında bir değişiklik olacak mı bilinmiyor. Ancak şirketin kurucularından Jan Kaum haziran ayında "Reklamlar hem estetiği bozuyor hem de kullanıcının zekâsına hakaret ediyor" ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklama, Kaum'un görüşmelerde uygulamanın şu anki yapısını korumak için elinden geleni yapacağı anlamına geliyor.Umarım uygulama satın alındıktan sonra geliştirilmesi ve işlevleri değişmez .

Etiketler: , ,

Öğretmenlere ek gelir müjdesi

Son Zamanlarda öğretmenler vede öğretmen adayları gerek atamalar gerekse ek ders ve ücretler konusunda şikayetçiydi fakat Gerek hükümet gerekse Milli Eğitim Bakanlığı bu konuda çalışmalar yapıyordu bu konuya ilişkin ise trt haber de yayınlanan bir haberi sizelre aktarıyoruz . Talim Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Emin Karip ve Talim Terbiye Kurulu Üyesi Hüseyin Şirin, TRT Haber'de katıldığı ‘Gündem' programında Mustafa Pınar'ın sorularını cevapladı. E Okul Öğretmenler ek gelir imkanı Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu, öğretmenlere ek gelir sağlayacak bir çalışma başlattı. Bu çalışmaya göre öğretmenler artık kitap incelemesi yaparak ek ücret alabilecekler. Başvurular ise Talim Terbiye Kurulu'nun internet sitesinden yapılabilecek. Şubat'ta atama yok Kurul Başkanı Karip, kadro normlarında doluluk oranın yüzde 85 civarında olduğunu ve Şubat ayında öğretmen ataması yapılmayacağını belirtti.

Rüyada Takım Elbise Görmek

Rüyada Takım Elbise Görmek rüyada Takım Elbise görmek Rüyada birini takım elbiseli görmek kısmete işarettir. Bekar bir erkeğe evlilik ya da bir işe girme anlamlarına gelebilir.

Rüyada Deprem Görmek

Rüyada Deprem Görmek rüyada Deprem görmek depremle ilgili Rüyalar veya depremle birlikte gökten tas veya kartopu veya herhangi bir sey düsüyorsa ve insan korkup oraya buraya kaciyorsa mutlaka Allah in razi olmadigi bir tehlike bulunuyor ve bu Allah dan bir uyaridir , etrafinizdaki dost görünümlü insanlara dikkat etmek gerektigini gösterir ve tehlikeli bazi olaylarin olacagini gösterir

Rüyada Zina Görmek

Rüyada Zina Görmek rüyada Zina görmek # Zina ettiğini görmek hainliğe yahut hırsızlık yapmaya; # Tanınmayan fahişeyi görmek hayra; # Tanınan bir fahişe ile zina etmek haram mala, hainlik ve hırsızlık yapmaya; # Güzel bir kadınla zina etmek malını muhafazaya almaya, # Tanıdığı birinin hanımıyla zina yaaptığını görmek, o kimsenin malından bir şey almaya, # Salih, dindar ve alim olarak bilinen ve öylede olan kimselerin zina yaptığını görmek yahut duymak, o kimselerin ilim öğrenmek için birine müracaat etmelerine ve ondan istifade görmelerine, # Zina ettiğini görmek bazen hacca gitmeye, # Bir erkekle kadını birlikte görmek, eşinin kendisinden bir şey istemesine, # Genç bir kadınla oynaştığını görmek, görünmez bir yerde malını yitirmeye; # eğer kendine had vurulmuş (ceza verilmiş ise) ilim ve dini bilgiler öğrenmesine, mal ve dünyalığa erişmeye; # Bir yöneticinin kendine had vurulduğunu görmesi saltanatının pekişmesine, # Ünlü bir fahişe ile zina yaptığını görmek fitne ve musibete düşmeye; # Geneleve gittiğini görmek umumi tuvalette ihtiyacını gidermeye yahut çirkin bir ortamda bulunmaya, # Geneleve (randevuevine) gittiğini ve oradan çıkamadığını görmek kısa zamanda vefat etmeye; # Birinin eşiyle birlikte olduğunu, yanlarında kendi eşinin de bulunduğu halde buna ses çıkarmadığını görmek, birlikte olduğu o kimseyi ( ya daonun eşini) kendi işlerine vekil tayin etmeye delalet eder. Rüyada zina etmek hainliğe işarettir. Bundan dolayı bir kimse zina ettiğini görse, hainlik eder. Rüyada zina etmek hırsızlığa işarettir.Bir kimse rüyada zina eden bir kadının kendisine yöneldiğini ve nefsinden arzusunu istediğini görse o kimse haram mala nail olur.Güzel ve genç bir kadınla zina ettiğini gören kimse malını, muhafaza edilecek bir yere koyar. Bir kimse tanıdığı birisinin hanımı ile zina ettiğini görse, o kimsenin malından birşey alır. Rüyada zina ettiğini gören kimsehacca gider. Bir kimse rüyada bir erkekle beraber bir kadının olduğunu görse, o kadının kocasından dünyalık talep eder. Bir kimse rüyada genç bir kadınla oynaştığını görse, görünmez bir yerde malını kaybeder.Zina eden bir kadınla zina ettiğini gören kimse, şer ve fitneye düşer. Bir kimse başkasının hanımı ile gecelediğini, halbuki kendi hanımı da onlar ile beraber bulunduğunu ve bu durumu men eden bir şey söylemediğini görse, kocası o kimseyi evinin işleri için vekil tayin eder.

Rüyada Ördek Görmek

Rüyada Ördek Görmek rüyada Ördek görmek Rüyamda beyaz çok büyük bir ördek görüyorum.Belli bir süre uçuyor ve birden bir evin damına ölüp düşüyor... Rüyada ördek görmek, güzel, mal sahibi, şerefli bir kadın ile tabir edilir.Bir yerde ördeklerin sesli olarak Ötüşmeleri, kadınların sesli ve feryat edercesine ağlaşmaları ile tabir edilir.Ördekleri otlattığını gören kimse, şanlı ve büyük bir kavmin yüksek mevkilerinde bulunur ve onlar tarafından çokça mala nail olur.Bazı tabirciler, ördek görmeyi üzüntü ve keder sahibi bir sultan ile tabir ederler ki, bu sultan, deniz ve karaya hakim bir insandır.Yabani ördekleri görmek, kara ve denizde ticaretle yolculuk yapan kimselere üzerine işarettir. Evcil olanları görmek ise Aile, üzüntü, zevce, mülk, cariye, köle veya bekçilere işarettir.Ördek görmek, bazen çok güzel veya şişman bir kadına, bazen de bir yerde bağırmaları ise yangın, boğulma ve ölümden dolayı üzüntü ve kedere işarettir. Beyaz ördek aldığını gören kimsenin eline çok mal mülk geçer.

Rüyada Inek Görmek

Rüyada Inek Görmek rüyada Inek görmek kocaman bir inek evin içinde boğayıda andırıyor evden kaçıyor yakalamk için koşuyoruz ama yakaladık mı bil miyorum Bir ineği sağdığını gören kimse, mal biriktirir. Bir inek bulup onu eve götürdüğünü gören kimse, hayra erişir. sığır Bulunduğu durumdan terakki etmeye, mala, şerefe; Semiz ve besili sığır takva sahibi kadına, ucuzluk ve bolluğa; sıska ve zayıf sığır kıtlık ve sıkıntıya; Semiz sığır eti aldığını görmek zengin bir kadınla evlenmeye yahut eşinden dünyalık elde etmeye, Yükklü inek görmek eşinin hamile kalmasına yahut bolluk ve ucuzluğun hüküm sürdüğü bir seneye, İneğin sütünü sağmak ve bunu içmek zenginliğe, malın ziyadeleşmesine, izzet ve şerefe, İneği sadece sağmak mal biriktirip bundan sarfetmemeye, İneğin kendine doğru gelmesi mübarek seneye, ondan uzaklaşması iyi olmayacak bir seneye, Öküz veya ineğin tırmalaması hastalığa, onlardan birinin üzerine sıçraması şiddet ve üzüntüye, ısırıp boynuzları ile vurması ev halkından görülecek hiyanet ve eziyete, Sığır ve öküz boynuzu görmek çok mala nail olmaya, durumunun düzelmesine ve güzel isimle anılmaya, Sığır ya da öküzü bir ağaçta görmek yahut bunların ısırması çok günah işlediğine, Sığırın eve girip kendisini boynuzladığını görmek zarar ve ziyana uğramaya, ehli ve akrabası arasında güven içinde olmamaya, Sığırın eti ve sütü mal ve devlete, dince güzelliğe ve hastalıktan şifa bulmaya, Sığırın iç yağı ucuzluğa, bolluk ve mala, derisi mala, Sığır, çok verimli sürülmüş araziye, Semiz bir ineğe bindiğini görmek zenginliğe,zayıfına binmek yoksulluğa; ineğe binmek bazen evlenmeye yahut hanımının vefat etmesine, İnekle cinsi münasebette bulunduğunu görmek, inanılmayacak derecede bolluk yaşanacak bir seneye delalettir

Rüyada Ayet Görmek

Rüyada Ayet Görmek rüyada Ayet görmek Rüyada okunan,okutulan,dinlenen bütün ayetler hayra yorumlanır.Rüya sahibinin durumunun hep iyiye güzelliğe erişeceğine işaret sayılır.Ayrıca rüyayı görenin bu rüyadan ailesinin de yaralanacağına bütün yorumcular aynı görüşü paylaşmaktadır.

Rüyada Halı Görmek

Rüyada Halı Görmek rüyada Halı görmek Rüyada halı gormek:kısa zamanda yolculuğa çıkacağınıza delalet eder. ayrıca halı gormek bolluk ve berekettir.

Rüyada Lira Görmek

Rüyada Lira Görmek rüyada Lira görmek lira görmek, para görmek ile eşittir. bir kimse Rüyasında lira demir para veya Kağıt banknot görürse kısa zamanda eline bol miktarda para geçeceğine işarettir.

Rüyada Gelinlik Görmek

Rüyada Gelinlik Görmek rüyada Gelinlik görmek bir kadının kızını evlenirken yada gelinlik giymişken görmesi kızının ve kendisinin bahtının açık olduğuna işaret eder. ayrıca bu Rüyayı cuma gecesi görmek aynısının olmasına dayanır

Rüyada Para Görmek

Rüyada Para Görmek rüyada Para görmek Rüyada para almak :vermek veya tomarla para görmek, iyi şans ve zenginliğe yorumlanır.

Rüyada Biblo Görmek

Rüyada Biblo Görmek rüyada Biblo görmek Rüyada bir biblo görmek veya satın almak veya biblo yaptığını görmek etrafınızdaki insanlar tarafından hareketlerinizin iyi karşılanmadığını;çarşıdan bir biblo satın aldığınızı görmek,uzak ve beklemediğiniz bir kimseden çok hoşunuza gidecek bir hediye alacağınıza tabir olunur

Rüyada Sevdiğin Kişiyi Görme Görmek

Rüyada Sevdiğin Kişiyi Görme Görmek rüyada Sevdiğin Kişiyi Görme görmek o kişiden güzel bir haber alacağınızın işaretidir eğer kavga ediyor görürseniz aranızda iyi bir şey olacağı anlamına gelir