17 Nisan 2012 Salı

Şanlıurfaspor iddialı

Şanlıurfaspor iddialı
Spor Toto 2. Lig Beyaz
Grup'ta maç fazlasıyla liderliğini sürdüren Şanlıurfaspor'un basın sözcüsü Reşit Akıl, “Tepecikspor maçını kazanacak güçteyiz” dedi.
Tepecikspor maçının hazırlıklarına teknik direktör Kemal Kılıç nezaretinde yaptığı tek antrenmanla başlayan sarı-yeşilli ekipte, 22 Nisan Pazar günü deplasmanda yapılacak karşılaşma öncesinde eksik oyuncu bulunmuyor. Cezalı olan Mehmet Türkmehmet ile Ramazan ise bu maçta forma giyemeyecekler.
Reşit Akıl, AA muhabirine, sarı-yeşilli camiada tüm gözlerin deplasmanda oynayacakları Tepecikspor maçına çevrildiğini belirtti.
Sezon başında koydukları şampiyonluk hedefine adım adım yaklaştıklarını ifade eden Akıl, bunun için sayılı günlerin kaldığını dile getirdi.
Takımda her şeyin yolunda olduğunu, bundan sonraki her maçın kendileri açısından final havasında geçeceğini ifade eden Reşit Akıl, şunları kaydetti:
“Sezon başından itibaren yakaladığımız çıkışı sürdürmek istiyoruz. Kalan maçları kazanıp, taraftarın TFF 1. Lig özlemine son vermek için elimizden geleni yapacağız. Güçlü rakibimizi evinde mağlup edip, 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz. Tepecikspor maçını kazanacak güçteyiz.”

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa