13 Haziran 2012 Çarşamba

Euro 2012: Rusya hayranları 'davranış için ceza'

Petr Cech and flareRusya, çünkü Çek Cumhuriyeti karşı 4-1 kazanmak sırasında taraftarların davranışlarının UEFA tarafından bir asma altı nokta kesinti verilmiştir.

Eylem havai fişek ve aşırı sağcı afiş kullanımı nedeniyle alındı.

Hayranları dört gerek hastane tedavisi bırakarak, sendika saldırdı etmesi olayı, UEFA ve polis tarafından sürdürülmektedir.

Ceza Euro 2016 eleme kampanya için geçerli ve ayrıca 96.000 £ (120.000 Euro) para cezasına bulunacak.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Polonya Başbakanı Donald Tusk ile şiddet duyduğu kaygıyı dile getirdi ve bilgisayarlar daha fazla sorumluluk alması gerektiğine inanıyor etti.

Onun sözcüsü Dmitry Peskov ekledi: "Putin, bu tür uluslararası turnuva organizatörleri, kendi toprakları üzerinde diğer ülkelerden gelen taraftarların güvenliği için tam sorumluluğu olduğunu vurguladı."

Onların destekçileri Salı günü, 1-1 çizildi Polonya, karşı oyun öncesi şiddet dahil edildi sonra 2018 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak Rusya, yaptırımların çarptırılabilir.

Kendi ulusal günü münasebetiyle Rus hayranları binlerce bir yürüyüş durduruldu gerekiyordu ve bazı füzeler onların Polonyalı rakipleri ile çatışmaya destekçileri olarak atıldı.

Polis, en az 120 kişi tutuklandı ve 10 kişinin yaralandığını söylediler.

Zemin içinde, Rus hayranları da kışkırtıcı bir afiş görüntülenir.

Etiketler: , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa