15 Mayıs 2012 Salı

145 bin numara taşınmak istiyor!

145 bin numara taşınmak istiyor!
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, numara taşınabilirliği için 145 bin talep olduğunu, bunun 15-18 bininin geri çevrildiğini ifade etti.
TELKODER 5. Genel Kurul toplantısına katılan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, muhabirlerin sorularını yanıtlarken, 9 Kasım’da başlayan numara taşınabilirliği sistemiyle beraber 145 bine yakın talep olduğunu açıklayarak 15 ve 18 bin civarındaki başvurunun ise şartların uymaması nedeniyle reddedildiğini ifade etti.Altyapılarının sağlıklı bir biçimde sürdürüldüğünü ifade eden Bakan Yıldırım, operatör değişimlerindeki sayıyı ise ticari konu olması nedeniyle bildiremiyeceğini kaydetti.
Kızıldeniz çıkışında farklı ülkelerin bayraklarına ait gemilerin korsanlar tarafından kaçırılmasına ilişkin bir soru üzerine Bakan Yıldırım, “Bu bölgede Nato askerlerinin gezici güvenliği var. Güvenlik için alınan önlemler olduğu halde o bölgede korsanlar hala etkin bir durumda.23 gemi korsanların denetiminde. Önemli olan gemi personelinin herhangi bir zarar görmemesi. Ulaştırma Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı ve uluslararası örgütlerle çalışmalarımıza devam ediyoruz diye ifade etti.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa