27 Haziran 2012 Çarşamba

Bugün Ne Giysem

Yeni bir haftada kadınlarımızın sabırsızlıkla beklemiş olduğu bugün ne giysem devame diyor.26 Haziran Salı Bugün birbirinden güzel yarışmacıları ile yayında olan bugün ne giysem sizler için hanımlarımız için birbirinden güzel moda haberlerini ve renkleri belirtmiş oluyor.

Caner ERDEM yönetimindeki Show TV İç Yapımlar ekibi tarafından hazırlanan, tarzına güvenen ve giydiği her şeyi kendine yakıştıran hanımların, “En Şık” seçilmek için yarıştığı 100 bin TL büyük ödüllü “Bugün Ne Giysem?” hafta içi her gün Show TV ekranlarında.

Herkes onları izledi… Herkes onları konuştu… Televizyon dünyasının en trendy programı Bugün Ne Giysem? yeni sezon heyecanı ile Show TV’de devam ediyor… Türkiye, en şık kadınını yine Show TV’de seçiyor!

Bugün Ne Giysem?’in yeni sezondaki jüri üyeliğini, moda avcıları olarak tanınan; Uğurkan Erez, Ivana Sert, Hakan Akkaya ile birlikte Özge Ulusoy yapıyor…

Yepyeni yarışmacılar… Muhteşem sürprizler… 2012 yılının en şık kadınını seçmek için ekranların fenomen programı “Bugün Ne Giysem?” müthiş yolculuğuna ara vermeden devam ediyor…

Kendine güvenenlerin, tarzına güvenenlerin programı “Bugün Ne Giysem” hafta içi her gün Show TV’de…

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa