14 Haziran 2012 Perşembe

Hollanda Almanya Maçı 21:45 'te (ölüm grubu)

B Grubu'na sürpriz Danimarka yenilgisiyle başlayan Portakallar, Portekiz'i güçlükle yenen Panzerler karşısında kader maçına çıkacak.Hollanda Almanya Maçı 21:45 'te (ölüm grubu)-HBR2663

MUHTEMEL İLK 11'LER
HOLLANDA
Stekelenburg
Van der Wiel, Heitinga, Mathijsen, Willems
N De Jong, Van Bommel
Robben, Sneijder, Afellay
Huntelaar
ALMANYA
Neuer
Boateng, Hummels, Badstuber, Lahm
Khedira, Schweinsteiger
Müller, Mesut, Schürrle
Gomez
Hollanda'da çarşamba günü Almanya'yla oynanacak kritik mücadele öncesinde deneyimli stoper Joris Mathijsen'in iyileşmesinin sevinci yaşanıyor.
Malaga'lı oyuncu baldırındaki sakatlık yüzünden 1-0'lık Danimarka yenilgisinde yerini Ron Vlaar'a bırakmıştı.
Yıldız orta saha oyuncusu Wesley Sneijder, hafif sakatlığına rağmen sahada olacaktır. Bert van Marwijk'in de baskılara kayıtsız kalamayarak Klaas-Jan Huntelaar'a Robin van Persie'nin yerine ilk 11'de şans vermesi olası.
Almanya'nın patronu Joachim Löw'ün başında herhangi bir sakatlık problemi yok. Ancak Portekiz karşısındaki durgun hücum performansını canlandırmak için birkaç değişikliğe gidebilir.
Andre Schürrle, Marco Reus ve Mario Götze kadronun deneyimli isimleri Lukas Podolski ve Thomas Müller'i kesmesi muhtemel isimler.
  MAÇ ÖNCESİ NOTLARI
Hollanda son sekiz resmi maçının sadece üçünü kazanabildi. (G3, B1, M4).
Portakallar, tarihinde 39. defa Almanya'yla karşılaşacaklar. Bu maçlarda Hollanda, 10 galibiyet, 14 beraberlik ve 14 yenilgi aldı.
Takımlar son olarak geçen yılın kasım ayında karşılaşmışlardı. O maçı Almanlar 3-0'la almışlardı.
Mark van Bommel received a yellow card against Denmark and is a booking away from suspension.
Almanya, son maçlarda Hollanda'ya büyük üstünlük kurdu. Son ü. maçın birini Panzerler kazanırken; iki maç berabere gitti. Hollanda son galibiyetini 2002 Kasım'ında 3-1'lik skorla almıştı.
Almanya'nın kadrosundaki oyuncuların yaş ortalaması sadece 24. Die Mannschaft, Euro 2012'de mücadele eden en genç takıma sahipler.
Lukas Podolski (sağda), bu maçta forma giyerse 99. defa milli formayı giyecek ve Michael Ballack'ı geçerek milli takım tarihinde bu alanda yedinci sıraya yerleşecek.
Holger Badstuber ve Jerome Boateng sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler.

Etiketler: , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa