15 Mayıs 2012 Salı

Bir Bayanı Kendine Nasıl Aşık Edersin

Hayallerinizdeki kıza sahip olmak hayalinizdeki arabaya sahip olmaya benzer.  Ancak araba alırken yaptığınız pazarlığı  hayallerinizdeki kıza sahip olurken % 20 indirim vb. şekillerde yapabilmeniz malesef münkün değildir. Kıza sahip olmanız esasında yüreğinizin büyüklüğüne bağlıdır, solmuş bir kalp hiçbir zaman adaletli şekilde bir bayanı kazanmamıştır.
İlk buluşmada önemli olan iyi bir izlenim yaratabilmektir. Bunu yaparken Ahmet ya da Mehmet gibi giyinip onun gibi konuşup, onun gibi oturup kalkmanın size bir faydası olmayacaktır. Bu buluşmada ihtiyacınız olan tek şey kendiniz olabilmektir. Kendi tarzınızdaki adam olun.  Her zaman giydiğiniz tarzda giyin, her zaman kullandığınız lisanı kullanın.
Onu kendinize nasıl aşık edeceksiniz? Bunun için vakit ayırın. Buluşmalarınıza biraz romantizm katın. Yaratıcılığınızı kullanarak nasıl romantik olabileceğinizi düşünün. Buluşmanızda onu şaşırtacak şeyler düşünün. Bu bölümde yapabilecekleriniz karşınızdakinin kişiliğine de bağlıdır, dikkatli olun.
Kızlarla arkadaşlık kurabilmek ve onları iyice anlayabilmek dikkat etmeniz gereken bir diğer konudur. Bayanları bir bayan gibi anlayabilmelisiniz; sevilmeyi severler, onlara hayran olanlara hayran olurlar, onlara ihtiyaç duyanlara ihtiyaç duyarlar.. Bu sizi bayanlara daha yakın olmanızı sağlayacaktır ve bundan sonra neyi sevip neyi sevmediğini daha iyi bileceksiniz. Sevginin sağlam arkadaşlıklar üzerine kurulduğunu unutmayın.
Bir omuza yaslanmak ve her zaman bulabileceği arkadaşlara sahip olmak bayanların istediği tek şeydir. Yardımcı ve destekleyici olmaktan çekinmeyin. Ona heveslerini güçlendirecek ve kaybettiği umutlarını geri kazandırabilecek bir arkadaş olduğunuzu ispat etmeye çalışın. Yani onun için günlük vitamin olduğunuzu belirtin. Güzel şeyleri kutlayacağı zamanlar yanında olmayı unutmayın, kendisini dinlemek için birilerine ihtiyacı olduğunda kulağınız hep onda olsun.
Ona kendisini özel hissetirmelisiniz; çünkü diğer arkadaşlarından farkınıza varması gereklidir. Günlük konuşmalarda ona hayallerinizi, dünyanızı, hayatınızı tüm yönleriyle anlatın. Hayallerinizde mutlaka ona da yer verin. Onu düşünmek istemediğiniz zamanlarda bile onu nasıl düşündüğünüzü ona söyleyin. Sizin için sabah ilk, akşam yatarken son şeyin o  olduğunu ona sezdirin.
İlgisini üstünüze çekebilmek için yaratıcı ve yapıcı olmanız gerekmektedir. Görüşemediğiniz zamanlarda ona telefon etmeyi unutmayın, hiç beklemediği anlarda bile. Kaçıncı buluşma olursa olsun, her buluşmadan sonra onu evine bırakın ve öpmesini beklediği anlarda dahi öpmeyin. Centilemence ve sabırlıca davranışlarınız onu size daha da yakınlaştıracaktır.
Unutmayın, sabır onun kalbinin anahtarıdır, ağacın dalındaki meyvelerin çıkmasını bekleyen bahçıvan gibi olun. Gün geçtikçe hayranlığınız çoğalsın, hazır olduğunu düşünmüyorsanız meyveyi dalından kopartıp tadına bakmaya çalışmayın. Bir gün o meyve kendi kendine elinize düşecek ve yemenizi bekliyor olacaktır.
Umarım hayallerinizdeki bayanla en kısa sürede tanışır, onu kendinize aşık eder ve dünyanın en mutlu çiftleri olursunuz!

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa